fbpx
Terms and Conditions

Általános szerződési feltételek

Amely létrejött az ESC-APE (továbbiakban: Portál) üzemeltető Optimum Line Magyarország Kft. (1124 Budapest, Meredek u. 27., a továbbiakban: Szolgáltató), és az ESC-APE által nyújtott szolgáltatás igénybe vevője (a továbbiakban: Felhasználó) között.

Az ESC-APE a következő címeken érhető el:

Cím: 1065 Budapest, Hajós utca 41

Web: https://hajosescape.hu/

Email: info@hajosescape.hu

Telefon: +36 30 169 0240

Az ÁSZF érvényessége és hatálya

A Szolgáltatás az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján kerül kialakításra. Az ÁSZF hatálya kiterjed a teljes szolgáltatásra, valamint annak a jövőbeni módosításaira is. Az ÁSZF-ben rögzített szabályok kötelező érvényűek a Szolgáltatás felhasználóira (a továbbiakban Felhasználó vagy Felhasználók), akik a szolgáltatás igénybevételével ismerik el e rendelkezéseket  magukra nézve kötelezőnek. Az Üzemeltető a Szolgáltatás bármilyen jövőbeni bővítését vagy módosítását az ÁSZF szabályainak figyelembevételével végzi el. Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az Általános Szerződési

Feltételeket kiegészítse vagy megváltoztassa. Az Üzemeltető az ÁSZF szabályait minden módosítást követően egységes szerkezetbe foglalja, majd pedig annak a Felhasználók számára történő hozzáférését folyamatosan biztosítja az interneten az ESC-APE elérhetőség alatt. Az Üzemeltető jogosult arra, hogy minden olyan esetben, amikor az ÁSZF-be, illetve a Szerződésbe ütköző szerződésszegő magatartást tanúsít a Felhasználó, felmondást alkalmazzon és a Felhasználót azonnali hatállyal a használatból kizárja. Minden ebből keletkező kár, hátrány a Felhasználót terheli és az Üzemeltetőnek, illetve harmadik személynek az emiatt esetleg keletkezett kárát teljes egészében köteles megtéríteni.

A Szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei

1.1 a szolgáltatás megrendelése

Az időpontfoglalás kizárólag a foglaló rendszerben, e-mailben vagy telefonon lehetséges. Foglalás hiányában nem tudunk csapatot fogadni! A foglalásnak tartalmaznia kell a Látogató nevét, elérhetőségeit és a foglalás időpontját. Az ESC-APE minden foglalást visszaigazol.

1.2 A programon való részvételhez 14 év alatt nagykorú felügyelete szükséges!

1.3 A program nyelve: magyar, angol.

1.4 A Szolgáltatást mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

1.5 A játékban minimum 2, maximum 6 fő vehet részt.

1.6 Az előre vásárolt ajándék utalványok, kizárólag az ESC-APE által üzemeltetett programokon válthatók be. Ezek meglétét a programra való belépés előtt jelezni kell a szervezőknek.

1.7 Kizárólag egészséges személyeket tudunk beengedni a program helyszínére (láthatóan fertőző betegeket nem).

1.8 Az ESC-APE területén kamerák vannak elhelyezve, hogy a látogatók a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonalat kapják és bármilyen baleset vagy előre nem látható esemény esetén munkatársunk közbe tudjon lépni. A kamera rendszer zárt láncú, adatokat nem tárol!

1.9 Bármiféle rendkívüli esemény esetén (pl. áramszünet, tűz) a látogatók kötelesek munkatársunk utasításait követni.

Kedvezmények érvényessége

2.1 Az ESC-APE saját kedvezményei és ajánlatai a weboldalon (ESC-APE) vannak feltüntetve. A kedvezmények, utalványok meglétét a programra való belépés előtt jelezni kell a szervezőknek, illetve fel kell tüntetni a foglalási rendszerben. A kedvezmények, akciók, utalványok, kuponok semmilyen esetben sem vonhatók össze.

Foglalás lemondása

3.1 A Látogató kötelezettséget vállal arra, hogy az általa lefoglalt időpont esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról a szolgáltatás kezdetét megelőzően, írásban vagy telefonon tájékoztatja az Üzemeltetőt.

A foglalást a felhasználó elektronikus üzenetben mondhatja le.

Amennyiben a foglalást legalább 48 órával a lefoglalt időpont előtt lemondja, a Szolgáltató nem számítja fel a foglalás összegét.

Amennyiben a Felhasználó 24 órán belül mondja le a foglalást a Szolgáltató lehetőséget ad egy másik időpont lefoglalására.

Foglalás törlése

4.1 Amennyiben Szolgáltató technikai, vagy egyéb ok miatt nem tudja biztosítani a lefoglalt időpontot, jogosult törölni a foglalást, azonban ebben az esetben – a Felhasználó választása szerint- új időpontot biztosít, vagy visszatéríti a foglalási díj összegét.

Foglalás menete

5.1 A szabaduló szobát előzetes foglalás után lehet igénybe venni.

  1. Válassz ki egy napot a naptárból a számodra megfelelő elérhető időpontok közül!
  2. Ellenőrizd a foglalás adatait!
  3. Töltsd ki a személyes adataidra vonatkozó űrlapot!
  4. Figyelmesen olvasd el és fogadd el az Általános Szerződési Feltételeket!
  5. Nyomd meg a “Foglalás” gombot!
  6. A foglalás egyben a teljes ÁSZF elfogadását is jelenti!

A foglalásról hamarosan e-mail-ben küldött visszaigazolást kapsz, amelyben minden fontos információt megtalálsz.

A helyszínre történő érkezés/távozás

6.1 A foglalt időpont előtt legalább öt perccel meg kell érkezni a Látogatónak a csoportjával. Ha a látogatók a játék meghirdetett kezdetéhez képest  10 percnél többet késnek, nem tudjuk beengedni őket a programra. A program végeztével a program helyszínét el kell hagyni.

Részvételi feltételek

7.1 A játékban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt.

7.2 14. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel vehet részt a játékban.

7.3 A játékban alkohol vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt álló személy nem vehet részt.

7.4 A lefoglalt időponthoz képest 15 perces késés esetén a játék megkezdésére már nincs lehetőség. Ebben az esetben a foglalási díj nem jár vissza.

7.5 A játék időtartama 1 óra. A játékidő meghosszabbítására nincs lehetőség.

7.6 Személyes tárgyak, mint például a mobiltelefonok, tabletek, kép és hang rögzítő eszközök, kulcsok, táskák, ételek vagy italok, cigaretta, tűz gyújtásra alkalmas eszközök, szúró-, vágó-, lőfegyverek, illetve egyéb veszélyes tárgyak nem engedélyezettek a szobákon belül, és azokat a recepción található értékmegőrző szekrényekben kell tárolni.

7.7 Az ESC-APE teljes területén tilos a nyílt láng használata és dohányzás.

7.8 A felhasználó köteles megtéríteni az általa okozott károkat, ennek mértékét az ESC-APE határozza meg.

7.9 Az ESC-APE szobákban található tárgyak, azok kiválasztása, logikai rendszerük, valamint a teljes játékmenet a Szolgáltató szellemi tulajdona. Azok részben vagy egészben történő másolása, felhasználása TILOS,  jogi eljárást von maga után.

Fizetési feltételek

  1. 1 A szolgáltatás ellenértéke fizethető készpénzben a helyszínen, a játék megkezdése előtt.

8.2 A szolgáltatás ellenértéke fizethető átutalással. Átutalásos fizetési mód esetén a szolgáltatás ellenértékét a Látogató köteles az érkezés előtt az Üzemeltető bankszámláján jóváírni.

8.3 Átutalással történő foglalás esetén, e-mailben tájékoztatjuk, az átutalás teljesítéséről. A kiállított számlát a foglalt időpont előtt személyesen átadjuk.

8.4 Előre megvásárolt utalványt, jegyet nem áll módunkban visszafizetni.

Áraink

9.1 Az ESC-APE által kiadott árak minden esetben tartalmazzák a törvényben meghatározott ÁFA-t. Áraink a weboldalon fel vannak tüntetve. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Egyedi ajánlatok

9.2 Több csoport foglalását online nem lehetséges leadni; erre kizárólag telefonon vagy e-mailben van lehetőség. Ebben az esetben egyedi árat ajánlunk.

Vis major

10.1 Vis major esetén nem fizetünk kártérítést – a Felhasználóval mindkét fél számára előnyös megállapodást igyekszünk kötni, a program legközelebbi látogatására vonatkozóan.

10.2 Felhasználó nem jogosult pénzvisszatérítésre, ha a program a Házirend megsértése miatt szakad meg. Szolgáltató ebben az esetben nem biztosít újabb időpontot sem.

A foglalás felhasználási feltételei

11.1 Általános rendelkezések: A Felhasználó az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával elismeri, hogy az ÁSZF-et megismerte, megértette és vállalja, hogy azt betartja.

11.2 A Felhasználói Tartalom nyelve a nyelv választástól függ. (magyar, angol)

11.3 A foglalási rendszerben, telefonon vagy e-mailben történő foglalás időpontjakor a Foglaló nem lehet 14 év alatti.

11.4  A játék megkezdésének feltétele, a teljes foglalási díj kiegyenlítése!

11.5 A Foglalónak meg kell adnia a telefonszámát, e-mail címét és a csoport létszámát. Ezen adatok nem valós kitöltése esetén az üzemeltető megtagadhatja a csoport foglalását.

A játék megkezdéséhez a felhasználó köteles aláírásával hitelesíteni, hogy elolvasta, megértette és elfogadja az általános szerződési feltételeket.

Ellenkező esetben az ESC-APE fenntartja a jogot a felhasználó kizárására, ebben az esetben a felhasználónak pénz visszatérítés igénylésre nincs lehetősége.